Yeni Hizmet Araçları

Yeni Hizmet Araçları

21 Ekim 2015

Belediyemiz araç filosuna katılan 1 adet kuka, 1 adet kepçe, 1 adet cenaze aracı, 1 adet sepetli vinçin devir teslim töreni Yalova Millet Vekili Muharrem İncenin katılımı ile yapıldı.

Beldemiz hayırsever iş adamlarına plaketlerini Yalova CHP Millet Vekili adayı Muharrem İNCE, Yalova ChP Millet Vekili adayı Murat OCAK, Yalova Belediye Başkanı Vefa SALMAN, Çiftlikköy İl Genel Meclis Üyesi Bahar DOĞAN, Altınova İl Genel Meclis Üyesi Mustafa TUNALI, Yalova CHP il Başkanı Özcan ÖZEL taktim ettiler.

Açılış konuşmasındaBelediye Başkanımız Nedret Gülen :

" Belediyemiz araç filosuna 4 yeni araç katarak araç filomuzun sayısını 20’ye çıkardık.

Belediyemize 1 kanal açma aracı, 1 kepçe hibe olarak alınırken, cenaze yıkama-morg aracı ile 1 sepetli vinç belediyemizin kendi kaynakları kullanılarak alınmıştır. Katkıda bulunan firmalar, Yalova Roro ve Nem Gemi A.Ş’nin saygı değer yetkililerine katkılarından dolayı şahsım ve belde halkım adına teşekkür ederim.

Ayrıca belediye binamıza yapmış olduğumuz tadilat çalışmalarıyla binamızın tabanına 150 m2 genişletme yaparak, vezne, su tahakkuk, zabıta ve gelir emlak servislerimizi binamızın giriş katına alarak vatandaşlarımızın erişilebilirliğini kolaylaştırdık. Binamızın tamamında yapmış olduğumuz tadilat çalışmalarında bize katkı sunan Ak Girişim A.Ş, İDO A.Ş. ve Hacıoğulları Beton firmalarının saygı değer yetkililerine katkılarından dolayı teşekkür ederim. "