29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Taşköprü'de Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Taşköprü'de Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim 2023

100. Yıl Cumhuriyet Bayramı Taşköprü Kültür Merkezi'nde Coşkuyla Kutlandı

Taşköprü Belediyesi tarafından düzenlenen 100. Yıl Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, ilçe kültür merkezinde gerçekleştirildi. Kutlamalara, Belediye Başkanı İsmail Arslan, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kutlamalarda, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Daha sonra, sanatçılar eşliğinde konser verildi. Konserde, sevilen şarkılar seslendirildi.

Belediye Başkanı İsmail Arslan, yaptığı konuşmada, Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl dönümünün önemine vurgu yaparak, "Cumhuriyetimiz, bu topraklarda yaşayan tüm halkımızın ortak değeridir. Bizler, bu değeri her zaman korumak ve yaşatmak için çalışacağız" dedi.

Arslan, konuşmasının ardından, Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl dönümünü kutlamak için ilçeye gelen vatandaşlarla sohbet etti.

Kutlamalar, vatandaşların bayramını kutlaması ve hatıra fotoğrafı çekinmesiyle sona erdi.