Taşköprü Belediyesi'nin Araçları Hizmete Hazır

Taşköprü Belediyesi'nin Araçları Hizmete Hazır

3 Eylül 2023

Taşköprü Belediyesi, ilçenin temizlik, sulama ve yol bakım hizmetlerini daha etkin bir şekilde yürütmek amacıyla araç filosunu yeniledi.

Yenilenen araç filosunda, bir adet sulama tankeri, bir adet süpürge aracı, bir adet jcb kepçe, bir adet su kanalizasyon bakım ve onarım aracı iki adet courier ve bir adet motosiklet bulunuyor.

Araçların bakım ve onarımı tamamlandı. Araçlar, temizlik ve bakım işlemlerinin ardından ilçedeki hizmetlere hazır hale geldi.

Belediye Başkanı İsmail Arslan, yaptığı açıklamada, "İlçemizin ihtiyaç duyduğu araçları temin ederek, hizmetlerimizi daha iyi bir şekilde sunmak için çalışıyoruz" dedi.

Arslan, "Yenilenen araçlarımızla ilçemizin temizliği, sulanması ve yollarının bakımı daha etkin bir şekilde yapılacak" diye konuştu.