Romanya Cobadin Festivali

Romanya Cobadin Festivali

5 Eylül 2017

Romanya Cobadinde yapılacak olan festival için ekiplerimiz Cobadin sokaklarında kortej yürüyüşü yaptılar Ekiplerimizi Cobadin halkı sevgi gösterileri ile karşıladılar, yürüyüşün ardından Cobadin Belediye Başkanı Cocus Corneiyi Belediye başkanımız Nedret Gülen ve Okul müdürümüz Abdullah Dalgıç ve bir gurup öğrencimiz makamında ziyaret etti. Karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Belediye Başkanımız Kendisini ülkemize davet etti. En kısa sürede ülkemizi ve belediyemizi ziyaret edeceklerini ifade ettiler. Gösterdikleri ilgi alaka ve misafirperverlik için başkanımız teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Festival sonrasında Cobadine bağlı Müslüman Türk köyleri olan Bayramdede ve Başpınar köylerini gezdik. Belediyemizin tişört ve şapkalarını çocuklara hediye olarak verdik. Bizlere göstermiş oldukları sıcak ilgi alaka ve misafirperverlik için çok teşekkür ederiz.