3. Uluslararası Çocuk Şenliği

3. Uluslararası Çocuk Şenliği

25 Nisan 2017

Taşköprü Belediyesi tarafından düzenlenen, Uluslararası çocuk şenliği 21-22-23 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleştirildi. Halaylar, horonlar, şarkılar ve yarışmalar ile dolu dolu geçen şenlikte tüm dünyaya kardeşlik ve barış mesajları verildi. Belediye Başkanımız Nedret GÜLEN “23 Nisan’ı dünyanın bütün çocuklarına ülkemizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk hediye etti. Ülkemizde yıllardır büyük bir heyecan ve coşku içerisinde kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız tüm ülkemize ve dünya çocuklarına kutlu olsun. 23 Nisan, hiçbir çocuğun üzülmediği, korkmadığı bir dünya kurma çabasıdır” dedi.

Moldova/Gagavuz Özerk Bölgesi/Komrat, Makedonya/Rodoviş, Romanya/Köstence Bölgelerinden katılan misafirlerimiz ile Taşköprü Halk Oyunları Ekibi 21 Nisan Kaytazdere, 22 Nisan Subaşı ve 23 Nisan’da Taşköprü de Gösteriler düzenlendi. 24 Nisan’da Taşköprü Kültür ve Spor Merkezinde Sirk Gösterisi ile şenliğimiz son bulmuştur.