DİKİŞ NAKIŞ KURSU 2018 MEZUNİYET TÖRENİ

Dikiş Nakış Kursu 2018 Mezuniyet Töreni
Yazdır / Tarih: 2018-01-17

Taşköprü Dikiş Nakış Kursu Mezuniyet töreninde kursa katılan kursiyerlere katılım belgeleri verildi. Taşköprü Belediye Başkanı Nedret GÜLEN, Taşköprü Merkez Mahalle Muhtarı Celal KARABULUT, Çiftlikköy Halk Eğitim Müdürü Zekeriya YAYLA, Taşköprü İlköğretim Okulu Müdürü Abdullah DALKIÇ, Kurs Öğretmeni ve Kursiyerlerimizin katılımı ile gerçekleşti. Başkanımız Nedret Gülen Şu an ağır hasarlı olan Dikiş Nakış kursu, Muhtarlık ve PTT santrali olarak kullanılan belediye ek hizmet binasına ilişkin gelecek günlerde modern ve çeşitli kurslara da imkân verecek yeni binanın yapılacağı müjdeyi verdi.