BASKETBOL SAHASI VE HALI SAHA YENİLENMESİ

Basketbol Sahası ve Halı Saha Yenilenmesi
Yazdır / Tarih: 2018-08-08

3 Proje halinde yapılan Basketbol Sahası ve Halı Saha Yenilenmesi çalışmalarıtamamlandı.

Basketbol Sahasında deforme olmuş, Telleri kopan, potaları eskiyen, kullanılamaz hale gelen basketbol sahası yenilendi. Bakımı yapılan saha yepyeni bir görünüme kavuştu. Basketbol sahasında kullanılan tribün üzerine tonoz çatı yapıldı, kullanıma uygun olmayan ve aşınan zemin basketbol ve voleybol oynamaya uygun hale getirildi. Yola cephe parsellerde peyzaj çalışması ve yürüyüş yolları ile çevre düzenlemesi ve soyunma odaları yapıldı. LED Aydınlatma kullanıldı.

Halı sahada deforme olmuş, Telleri kopan sahanın telleri yenilendi. Üzerine file gerildi ve soyunma odaları yapıldı. LED Aydınlatma kullanıldı.

Başkan Gülen “Kullanılmayan Basketbol sahasını yenileyerek gençlerin kullanımına kazandırmayı hedefledik. Gençlerin vakitlerini bilgisayar, televizyon ya da zararlı alışkanlıklarla meşgul olmak yerine vakitlerini spor yaparak geçirmelerini hedefledik. ” Dedi.