KREŞ TEMEL ATMA TÖRENİ

Kreş Temel Atma Töreni
Yazdır / Tarih: 2021-01-25

Saygıdeğer belde halkımız,
2021 yılı projelerimizin içine koymuş olduğumuz Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi temelini atma mutluluğunu ve sevincini hep beraber yaşıyoruz.
Amacımız ağaç yaş iken eğilir atasözümüz ile yola çıkarak çocuklarımızın ve gençlerimizin kültürlü, ahlaklı, özgüveni yüksek, ailesine, beldesine, memleketine ve vatanına faydalı fertler yetiştirmek. Çocuklarımızın gelişimlerini en iyi şekilde desteklemek. Aile ekonomisine katkı sağlamayı düşünen çalışmak isteyen ve çalışan bayanlara kolaylık sağlamak için düşünülen bir projedir. İnşallah en kısa zamanda kazasız belasız bitirip hizmetinize sunacağız.
Selamların en güzeliyle selamlıyor sağlıklı, mutlu günler diliyorum.