HASTA NAKİL ARACI

Hasta Nakil Aracı
Yazdır / Tarih: 2021-01-22

Çok değerli belde halkımız çıkmış olduğumuz bu hizmet yolunda gönül ister ki sağlığımız sıhhatimiz hep yerinde olsun. Ne yazık ki hep bizim istediğimiz gibi olmuyor sağlığıyla ilgili sıkıntısı olan halkımızın tedavileri için il dışındaki hastanelere gidip gelmelerinde sıkıntı yaşandığı tespitini yaptık. Bu vesileyle araç filomuza bir yenisini ekleyerek 8+1 minibüs kazandırdık. İl dışındaki hastanelerde tedavi ihtiyacı olan vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bu hizmetimiz pazartesi, Çarşamba, Cuma Kocaeli Üniversitesi hastanesi ve civar hastanelere Salı, Perşembe Bursa Uludağ Üniversitesi ve civar hastanelere düzenli olarak servisimiz 25.01.2021’de başlayacaktır. Bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlarımız yukarıdaki belirtilen günlerde randevu alıp zabıta komserliğine yada sekreterliğe bildirmeleri gerekmektedir. Bu hizmet karşılığında hiçbir ücret talep edilmeyecektir. Yalova ilimizdeki hastaneler için geçerli değildir. Bununla ilgili taleplerde bulunulmaması önemle rica olunur. Siz değerli halkımıza sağlıklı günler diler saygılarımı sunarım.

Daha detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız belediyemize müracat edebilirler.
Whatsapp : 0542 353 2079
Telefon: 0226 353 3800 / 2079