TAŞKÖPRÜ İLÇE OLMAK İÇİN HAZIRLANIYOR

Yazdır / Tarih: 2015-02-12

Belediye Başkanımız Nedret GÜLEN, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Kabaklı, Denizçalı, İlyasköy, Burhaniye, Çukurköy, Dereköy, Kılıçköy,Laledere köy Muhtarları ve Azaları ile birlikte toplantı düzenledik.

Başkanımız Nedret Gülen’in Mesajı : “Muhtarlara olumlu görüşleri ve destekleri için çok teşekkür ediyorum. Bizler bu güne kadar Köy Muhtarlarımızdan gelen hizmet taleplerini hiç geri çevirmedik.Gücümüzün yettiğince yaptık ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bizler hizmet için buradayız. Taşköprü Beldemize ve köylerimize en iyi hizmeti yapmak için tüm birimlerimizle çalışıyoruz.İlçe olma çalışmalarımız hayırlı olur inşallah, Bu yolda bize destek olan ve destek olacak olan herkese teşekkür ederim."